Muž jako lovec …

Muž jako lovec je už tak přírodou předurčený. Ženy, neděste se a nevěste hlavu, že se váš pán tvorstva poohlédne po mladší ženě a s chutí pomlaskne při pohledu na svěží dlouhovlasou sedmnáctku. Je to prostě v něm a on za to ani nemůže. Vždyť co by to bylo za chlapa, kdyby se nepodíval po pěkné „kosti“?!  Je to prostě přirozené.

voják ve stejnokroji

Stejně tak jako ihovory mezi muži, takové to popovídání u piva. Jeden se předhání před druhým se svými sexuálními zážitky. Léty i trošku opomenou, že to bylo možná jinak, ale chtějí být v očích svých kamarádů tím správným chlapem, ke kterému sex neodmyslitelně patří, stejně tak jako povídání o vojně. To se týká už jen „starších ročníků“. Jen si všimněte, když se setkají poměrně stejně staří muži, k čemu sklouzne hovor. Nemusejí se ani znát, ale hovor směřuje zaručeně vždy k „branné povinnosti“ a co všechno zažili. Možná, že jako ji jako vojíni zažívali ne zrovna s úsměvem, ale po létech se to špatné většinou vytrácí a zůstávají jen úsměvné příhody. A ty si rádi předávají mezi sebou a vzpomínají už jen s chutí a s připomínkou, že dnešní mladíci by potřebovali vojnu, jakou měli oni: Vojnu jako řemen!

skupina pánů na oslavě s pivem

Ranní rozcvičky v kterémkoliv počasí, oblečení srovnané „do komínku“, vyšňoření v uniformě, která musela být zapnutá do posledního knoflíčku, „rajóny“, nástupy do několika minut, vše na povel a poslouchat staré mazáky. Bohužel jim někdy i sloužit. Na to se ne vždy dobře vzpomíná, ale špatné vzpomínky blednou, dobré získávají na intenzitě.

Právě tito „staří vlci“ jen kroutí hlavami při pohledu na dnešní mladíky s mobily v ruce, jezdící na elektrokolech anebo elektricky napájeném e-boardu, který sice může mít dojezd 20–30 kilometrů a bez pohybu (odrážení nohou) anebo co je ještě horší – vysedávající za počítačem, tabletem a i-podem v ruce a neustále surfující a létající v oblacích. Ale co jejich fyzička? Kde je jejich fyzická síla? Zpravidla se rovná nule. Kde je jejich komunikativnost, jak se kluk dneska seznámí s holkou? Téměř vše se děje již přes internet a seznamky.

Ženy, buďte proto rády, že máte správného chlapa, který vás ještě „ulovil“ na zábavě anebo oslovil ve vlaku. Ví, co je vojna a ví, co je život. Užívejte si spolu společně strávené roky a mějte se rádi.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Share on facebook
Sdílet na Facebooku