K fitness patří veškerý pohyb

Fitness je jedním ze zdravých způsobů prožívání života. Sportovní nadšení, kvalitní strava plná vitamínů, minerálů a stopových prvků spolu s vyšším podílem bílkovin, bílého masa a dodržování pitného režimu, to vše je důležité pro náš život. Doplňte toto vše pozitivním myšlením, dobrou náladou, partou přátel, prací, která vás baví, škrtněte depresi a máte uzavřenou pojistku na dožití sta let.

parta lidí s činkami v posilovně

Stejně tak nezapomínejte, že i běžný pohyb člověku dělá dobře. Klasická chůze. Pěšky do zaměstnání, vynechejte tramvaj anebo pokud můžete, vystupte o stanici dříve. Zapomíná se na přirozený pohyb a nahrazují ho prostředky hromadné dopravy, auta, metro. Doma se také méně hýbeme díky moderním technologiím. Už ani nemusíme vstávat a zatahovat žaluzie. Stačí jednoduše nainstalovat soumrakovou funkci a jen co se venku zešeří, žaluzie se samy spustí. Uvědomte si, že už běžně nevstanete z křesla, abyste si pustili televizi, rádio. Nemusíte se už ani projít do koupelny, abyste pustili pračku, protože se vám díky komfortnímu časovému spínači spustí v přesně určený čas sama. Pomocí sms můžete regulovat topení třeba na chatě. Je to skutečně vymazlené – termostat vám odpoví na mobilní telefon, zda kotel topí a na kolik stupňů. Je to všechno úžasné, moderní a skvělé, šetří náš čas, ale i naše kroky a lidé se pomalu ale jistě přestávají hýbat, aniž by si to uvědomovali. Jásají nad moderními technologiemi a k čemu to vede ve své podstatě?

děvče běží v parku

Ztrácíme přirozené návyky a přestáváme se hýbat, aniž bychom si to uvědomovali. Proto si najděte fitness, který vás baví a budete ho pravidelně provozovat. A je jedno, zda budete klusat na běžícím páse v posilovně, zvedat činky, tančit zumbu, vnímat sama sebe při józe nebo pilatesu, posilovat při bosu anebo běhat v parku. Důležité je, abyste cvičili alespoň 3x týdně. A pamatujte: Není důležité začít, ale VYTRVAT!


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Share on facebook
Sdílet na Facebooku